Hlavní navigace

Názor k článku Cena za elektřinu vzrostla letos sedmkrát a bude to horší, říká Josef Grill (Wedos) od greenlinuxguru - Asi si popudím hodně lidí, ale já ČR...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 9. 2022 7:13

    greenlinuxguru

    Asi si popudím hodně lidí, ale já ČR vnímám na úrovni Thajska nebo Ukrajiny, možná o trošku líp, země s rozumnými životními náklady, ale nepříliš stabilním ekonomickým a právním prostředí, světově bezvýznamná, dává mi proto logiku hostovat třeba spíše u AWS v Irsku.

    Tohle zdražování všeho na mě dělá dojem, jestli to ještě smysl má. Dřív pro mě byla ČR levná země. Dnes je to drahá země s nefunkční policí, soudy, rozpadajícími se silnicemi a rozpadajícím se zdravotnictvím.

    Stejně jako Wedos i já očekávám, kdy mi dojde trpělivost a půjdu o důl dám, zejména v IT prostě jak pro firmy, tak pro lidi ty hranice neexistují.

    Občas je fajn se na to podívat nezaujatě a říct si, že někde je třeba ten trávník zelenější. Zdaleka to nebude jen elektřina, s rostoucím státním dluhem na nás brzy dopadnou i velké daně a se stárnoucí populací se rozpadne zdravotnictví zdarma, a myslím, že pak nebudu sám, komu dojde, že už to smysl nemá.