Hlavní navigace

Názor k článku Co brání rozšíření Linuxu do škol? od Zrzka - Mrknul jsem se na stranky www.go-oo.org/ (+git rozhrani)...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 11. 2009 17:50

    Zrzka
    Stříbrný podporovatel

    Mrknul jsem se na stranky www.go-oo.org/ (+git rozhrani) a skutecne je tam dost zmen a je to videt. Zejmena me zaujaly nektere opravy v importu dokumentu.

    Přístup Novell/SuSE je úplně jiný než přístup Sunu. V buildu Novellu jsou věci opravovány rychleji a jsou tam i patche, které Sun z různých důvodů odmítá. Prostě ooo-build je k programátorovi mnohem vstřicnější.

    Má to i své nevýhody. Může se vám stát, že vaše oprava nebude začleněna v hlavním stromu OO.o (Sun). Na druhou stranu bude ve všech distribucích Linuxu.

    Osobne jsem spise vychazel z toho, co je videt u Sun-u na openoffice.org. A z toho, co je vice videt na ceskych linuxovych portalech.

    Na české portály se nedívejte, tady nic nenajdete :-) Abychom Sunu nekřivdili, aktivita je i tam, ale mají toho prostě moc a Sun má trochu jiné priority než komunita.

    Na dane odkazy a informace od Vas se mrknu behem par tydnu. Mel jsem asi mesic zdravotni vypadek, tak to ted dohanim. Pripadne zkontaktuju osobne.

    Pokud něco budete chtít vědět, napište mi raději osobně. Mail určitě najdete :-)