Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Čtyřjádrový procesor už na linuxový desktop přestává stačit. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • 30. 8. 2024 14:39

    Smazaný profil

    A ty si myslíš že ten BenQ ten sensor osvětlení a jasovou korekci nemá? Navíc se umí i vypnout v nepřítomnosti osoby, má kabelový ovladač s nadefinovatelnými tlačítky a i na obrazovce jsou definovatelná nehlučná dotyková.
    A je taky profesionální monitor. 4 vstupy miniDP, DP, HDMI a DVI. Plně nastavitelný stojan a 32" verze byla levnější než 28". Ty 2 předchozí letěly zpět ten samý den třebaže papírově byly lepší jako obraz v obraze a ten druhý obraz vedle obrazu v nativním fullhd vedle fullhd. Oba měly backlight bleeding v dolních rozích. Když jsem rukou mírně ohl rohy, tak se to ztratilo, což znamená že ten ultraultra wide plast se jim kroutí při výrobě a bez kovového framu je to k ničemu.

    S rozložení jasu taky nemám u BenQ problém.
    Navíc to má 2PC KVM, USB hub a SD slot.

    Vím že EIZO má dobré screeny, ale konkurence taky pokročila a kdo zůstal dál stojí opodál.

    Pozn: Tady na diskuzi mě to připadá jako slezina zastánců malých monitorů. To mám jenom já komplex z dětství kdy jsem hrál na 14" věštecké kouli, který si kompenzuji takhle?

    30. 8. 2024, 14:43 editováno autorem komentáře