Hlavní navigace

Názor k článku Internetové spolky v ohrožení: chcete komerční nebo nekomerční.net? od kucik - Jsem hodne zvedavy kam tato iniciativa FU povede....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 11. 2023 9:17

    kucik

    Jsem hodne zvedavy kam tato iniciativa FU povede. Urednik asi tezko pochopi, co spolek s zivou komunitou znamena pro zapojeni "tech asocialu zpoza monitoru" do zivota na vesnici.
    Mozna tohle vsechno opravdu zamaznou v zajmu vyssiho zisku nadnarodnich ISP a my si misto optickeho vlakna poridime mobilni pripojeni a budem nadavat na nestabilitu a FUP. Protoze jakmile zmizi tech par zoufalcu, co se bavi tahanim site do te sve odstrcene ctvrti, tak zanikne i motivace ISP tomu konkurovat.
    Dane jsou samozrejme jen zasterka, coz moc dobre vi i ti, kteri tento argument pouzivaji. Moc rad bych si vyslechl vysvetleni, jak se statu vyplati roky trvajici vysetrovani, desitky vyslechu svedku (nehlede na uslou mzdu a cas "sprostych svedku") aby pak domeril castku odpovidajici veceri v lepsi restauraci.
    Fajn, at stat jasne nastavi, jake dane maji spolky platit (jake smeji platit!) aby tim nemuseli zaniknout a vsichni budou spokojeni - ja zapomnel vsichni az na velke ISP.