Hlavní navigace

Názor k článku Internetové spolky v ohrožení: chcete komerční nebo nekomerční.net? od Danny - Prectete si prosim prislusnou pasaz zakona ;-) Ano,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 11. 2023 10:39

    Danny
    Stříbrný podporovatel

    Prectete si prosim prislusnou pasaz zakona ;-) Ano, ta definice ekonomicke cinnosti je velmi siroka. Vsimnete si, ze slovo zisk tam nikde nefiguruje.

    FU stejne jako ja jen pouziva argumentaci, kterou dostal na papire od soudu a rozsudek z NSS je uz pomerne tezky kalibr... Dekovne dopisy smele posilejte do Plzne, ja tuhle vysokou hru fakt nerozehral :-) A jak znamo, soudy jsou tu od toho, aby nam vykladaly zakony.

    Definice absence konkurence je sama o sobe dost osemetna :-) A vlastne to muze byt i takovy slepice-vejce problem. Treba se k vam na vesnici ta konkurence nehrne prave proto, ze by se tam stejne nikdo nepripojil. A nebo pro vas neni konkurenci sluzba, co stoji dvojnasobek penez. Kazdopadne je na vas, abyste sva danova tvrzeni nalezite obhajil. Mozna to nebudete mit jednoduche, ale ono skutecne podnikat v tomhle oboru je co se legislativou danych povinnosti tyce podstatne slozitejsi.