Hlavní navigace

Názor k článku Internetové spolky v ohrožení: chcete komerční nebo nekomerční.net? od Danny - A vite, jak se pocita dan z prijmu?...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 11. 2023 12:33

    Danny
    Stříbrný podporovatel

    A vite, jak se pocita dan z prijmu? :-) Ne, to rozhodne nebude tak, ze by nemohli uplatnit zadne naklady. Zakopany pes muze byt v tom prokazatelne vynalozene, to nam tu zas pan kolega Prihoda tak trosicku taky mlzi. A nebo maji v ucetnictvi veci, ktere od zakladu neodectete.

    Systemovy problem bych z toho fakt nedovozoval. Samozrejme argumentace z uradu se taky bude vyvijet - mimo jine v reakci na to, jak se v case meni legislativa a take treba v reakci na judikaty z nejvyssiho spravniho soudu. Predstava, ze s deset let starym stanoviskem uradu vystacim do konce sveta pusobi spise usmevne ;-)

    Existence systemoveho problemu se zrovnatak nedokazuje tim, ze se najde vic subjektu, co si pravo vylozi extenzivne. To mate jak s parkovanim, tam si take ne uplne mala mnozina ridicu vyklada pravidla po svem a parkuje kde chce bez ohledu na pravidla, znamena to ze je spatne napsana legislativia? ;-) Nebo je to proste tim, ze zijeme v Cesku, kde spousta lidi ma potrebu veci ojebavat?