Hlavní navigace

Názor k článku Jak likvidační je naše závislost na internetu a dostupnosti služeb zdarma? od Humanoid č. 1264054 - poruchový - Vidím to úplně stejně jako Vy. A dělám...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 5. 2024 15:42

    Humanoid č. 1264054 - poruchový
    Stříbrný podporovatel

    Vidím to úplně stejně jako Vy. A dělám to stejně. Volat instalatéra na protejkající záchod, to mi přijde nejen jako mrhání penězi, ale i nedůstojné normálního chlapa. Ale ono nejde jen o tohle. I dneska jsou mezi třicátníky a čtyřicátníky lidi, co si svépomocí, nebo alespoň pod vlastním vedením postavili barák. Nejde jen o tu dřinu (a zároveň fyzičku, kterou nenahoníte někde ve fitku nebo na cyklostezce), ale i o schopnost problematiku analyzovat a syntetizovat, plánovat a manažerovat, vnést do procesu své postupně vykrystalizované představy, a tím vším se rozvíjet po osobní i sociální stránce. Každej, kdo to zvládnul a neodpadnul, Vám řekne, že to za to stálo, i kdyby to stálo na penězích nakrásně víc, protože to člověku nedalo jen nějaký dům, ale i spoustu nových dovedností, zlepšilo schopnost se rozhodovat a věci dotahovat do konce, řešit problémy i vyložené průšvihy konstruktivně, což přináší pochopitelně i zdravé sebevědomí.

    Krom toho po pracovní době strávené u počítače musí nutně nastat nějaká motoricko-fyzická kompenzační činnost, jinak to sotva doklepete do padesáti a rozsypete se. A tohle jsou na to perfektní činnosti. Vřele doporučuju a jdu nakypřit úhor a vysázet rajčata:-)