Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Kim Dotcom bude vydán do USA, herní engine Godot s podporou Waylandu. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • 21. 8. 2024 12:00

    Trident

    Kde jste vydedukoval ze jsem byl 3x rocne v africe? Rikal jsem posledni dovolene v africe. Z cehoz neplyne ze tam jezdim 3x rocne. Ano aspon jednou rocne jezdim do nejake exoticke lokality. 2x do mene exoticke ci po cesku. Uzivam si toho ze mne treba provozni naklady na dum vychazeji pomerne levne. Tj. nemusim platit 150tis za topeni ale misto toho jedu treba na dovolenou.
    Jenomze mne ty tri miliony za potrebnou konektivitu a dale pak nechutne penize za cmoudove sluzby stejne prijdou hodne (starlink ma datacap). To radeji vrazim do te dovolene. Takze cross backup vychazi porad levneji.
    Mam permici do prazske zoo. Tam obcas taky nestaci jedna pametovka. A neda se rici ze by to bylo extra drahe.

    BTW: Tento rok jsem se nechal prekecat na dovolenou v chorvatsku ( byl jsem tam mnoho let zpatky na lodi). Tak nechutne predrazeno uz jsem dlouho nevidel. Zlaty turecko, egypt nebo japonska okinawa - tzn. vyvalpupek lokace bez poznavacich zajezdu.

    21. 8. 2024, 12:00 editováno autorem komentáře