Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Modlitba pro Intel: trápící se gigant a jeho radikální řez. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • 10. 8. 2024 21:56

    balkovic

    >>>Apple tuhle marketingovou strategii jede doteď, a jde mu to čím dál tím lépe. Nový iPhone bude ještě dražší než ten předchozí, a stejně budeme mít rekordní prodeje. Hurá!

    Nie je to pravda, apple ešte stále dodáva špičkové telefóny a má na výber viacero radov.

    Do tých vyšších sa nevyznám, ale najnižší iphone XR kúpený v roku 2018 ma stál 880 EUR. Slúži mi doteraz. Budúci rok mu končí podpora. Iphone 15 stojí 804 EUR, čo je porovnatelný model s XR. Nie je drahší, je lacnejší.

    Kúpil som si tento rok aj backup android, hrá sa to na iphone, UI okopírované. Ale je to celé nedotiahnuté. Na každom mieste narážam na rôzne drobnosti. Zlé spracovanie fotiek, mizerné diktovanie hlasom, nanič aplikácia na poznámky, asistent úplne nepoužitelný, automatizácia udalostí nič moc atď ... Sprvu som bol nadšený, ale android zostane ako backup aj naďalej. (Podotýkam, že je tam vanilla android bez "vylepšení")

    Apple skôr vymýšla rôzne ultra profi max rady iPhone. Niekto to asi kupuje, ja si budúci rok zasa kúpim najnižšiu moźnú konfiguráciu z najslabšieho radu.

    10. 8. 2024, 21:57 editováno autorem komentáře