Hlavní navigace

Názor k článku Postřehy z bezpečnosti: výrobce vlaků blokoval opravy umělými chybami od Petr Krčmář - Tohle už tu bylo před téměř dvaceti lety,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 12. 2023 11:05

    Petr Krčmář

    Tohle už tu bylo před téměř dvaceti lety, to jste znovu vynalezli kolo. Zrušilo se to, protože to používaly jednotky lidí a spousta lidí stejně křičela, že to je nesmysl a musejí si rozklikávat hromady komentářů, protože si stejně chtějí přečíst všechno a udělat si názor sami a ne podle nějakého hlasování ostatních.

    Navíc, jak už jsem sem napsal, tohle celé selhává na tom davovém hlasování, které je často emocionální a iracionální. Když napíšete perfektní dlouhý komentář, který ale se ale bude většiny lidí nějak negativně dotýkat (třeba někdo vysvětlí, proč mu desktop na Windows vyhovuje víc než na Linuxu), stejně mu to lidi natřou. Pak skončíte tím, že budete mít schované relevantní komentáře, které ale budou většině nějak nepohodlné. Přesně tak to tady kdysi bylo. Pak si stejně zvyknete otevírat ručně všechno, co kdyby tam bylo něco zajímavého, co ostatní vypalcovali. Tohle fakt nedává smysl.