Hlavní navigace

Názor k článku Přehled a vývoj PHP frameworků od David Grudl - Je zajímavé, že pouze někdo dokáže inteligentně nesouhlasit...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 4. 2008 11:18

    David Grudl (neregistrovaný)
    Je zajímavé, že pouze někdo dokáže inteligentně nesouhlasit (např. Jakub Šťastný), zatímco většina bere nesouhlas s nějakým názorem jako záminku k osobním výpadům a plivání na vše, co dotyčný vytvořil. Už jsem si na to zvykl a nemám ani potřebu na podobné výkřiky reagovat.

    Ale Radku, ty jsi mě vážně pobavil :-) Hned první věta: "Texy není objektově napsané." To mě navnadilo číst dál! A nezklamal jsi. Následuje triumfální zjištění "Dokonce to není ani stavový automat". Jako by snad v předchozím textu (nebo kdekoliv jinde) někdo tvrdil, že Texy JE stavový automat. Nikoliv - vždy jsem říkal, že "Texy je sexy," nikoliv "Texy je sexy stavový automat." Navíc ani jako slogan by to nebylo moc úderné.

    Přít se s tebou nebudu (to by bylo jako účast na paralympiádě), ale schválně se zkus zamyslet nad myšlenkou, proč Texy není a nemůže být stavový automat. Můžeš se i pokusit napsat ekvivalent Texy jako stavový automat.