Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Sbližování Linuxu s Windows běží dál od Josef Marianek - DIky za clanek. Ja mam celkem podobny nazor....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 4. 2024 10:12

    Josef Marianek
    Bronzový podporovatel

    DIky za clanek. Ja mam celkem podobny nazor. Linux pouzivam uz hodne dlouho - na fakulte kolem r.2000, na svem ntb. jako vyhradni system od 2009. Pred par lety jsem se dostal do skolstvi a tam jsou Windows. Nejdriv jsem se hodne cukal a chtel si nosit svuj ntb, ale nakonec - slo tam celkem hladce nainstalovat co jsem potreboval a pouzivam v linuxu (VSC, FF, ...), navic jsem zjistil ze MS Office jsou lepsi nez Libre Office a ted mam naopak problem pracovat na linuxu s Libre Office. Na druhou stranu v nejakem prispevku zmineny chybejici pohled pod kapotu je pravda - na linuxu vim co se deje dole, na windows to radsi ani vedet nechci. V kazdem pripade z uziv. hlediska je to celkem jedno u ceho sedim.

  • 23. 4. 2024 10:10

    Lukas1500

    To já nevím ani ve Windows ani v Linuxu, co se přesně uvnitř děje. Stačí mi, když to funguje a mohu se plně věnovat své práci. Myslel jsem si, že Linux se takto používat nedá, ale už vím, že dá.

    Možná toho MS Office umí víc než Libre Office. Pro mne je však důležité, že LO umí co potřebuji a že se mi s nimi dobře pracuje.