Hlavní navigace

Softwarová sklizeň (17. 9. 2024): spravujte přehledně svou flotilu proxy serverů

Včera
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Depositphotos
Pravidelná středeční sonda do světa software. Dnes se podíváme na správce proxy serverů, necháme si vykreslit průběhy (waveforms) z CSV a nakonec budeme testovat protokoly.

Sphia

Co se dozvíte v článku
  1. Sphia
  2. WaView
  3. Phoenix Code
  4. Wavy
  5. Blbinka

Sphia je nástroj pro správu proxy serverů. Umožňuje organizovat servery do skupin a definovat pravidla pro směrování. Podporuje import konfigurací serverů či vytváření transparentních proxy serverů (Sing-box s využitím rozhraní TUN). Poskytuje přehled o provozu přes proxy servery.

Pracuje s různými protokoly, jako VMess, VLESS, Shadowsocks, Shadowsocks-2022, Trojan a Hysteria.

github.com/YukidouSatoru/sphia/, 0.8.0+11

WaView

WaView je nástroj pro zobrazení tvarů vln a průběhů (waveforms) na základě dat z CSV souboru. Waveforms se často používají v kontextu zvukových a elektrických signálů. Podporuje přizpůsobení stylu vykreslení vln. Dokáže pracovat s číselnými hodnotami a grafy vykresluje na základě sekvence hodnot v jednotlivých sloupcích tabulky.

github.com/suous/waview, 0.1.1

Phoenix Code

Phoenix Code je jednoduchý textový editor určený pro vývojáře a kodéry. Nabízí živý náhled na základě změn v HTML a CSS. Poskytuje editor pro přizpůsobení barev pozadí a textu, přizpůsobení velikosti fontů nebo procházení rozvržení stránky. K dispozici je návrh a kompletace kódu či rychlé vyhledávání v projektu.

phcode.io/, 3.9.4

Wavy

Wavy je nástroj pro ověřování a validaci funkčnosti komunikačních protokolů. Umožňuje vytvoření více připojení (relací). Podporuje různé možnosti kódování (Hex, ASCII, Base64). Lze pracovat s pokročilými příkazovými bloky nebo odesílat jeden příkazový blok nebo více příkazových bloků do jedné či více relací.

CS24 tip temata

github.com/novrain/wavy, 1.0.1

Blbinka

Pamatujete na Flappy Bird? Legendární hra chystá comeback, s původním skromným autorem ale nemá nic společného. 

Autor článku