Hlavní navigace

Názor k článku Uživatele už nezajímá výkon systému, podstatnější je ekosystém od benzin - Je to presne naopak. To co se lidi...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 6. 2012 0:27

    benzin (neregistrovaný)

    Je to presne naopak. To co se lidi musi naucit z donuceni v praci pak pouzivaij i doma. To je taky duvod proc Apple ktery cili na rodiny a jednotlivce a pritom uplne ingoruje korporatni sferu (napr. ani nema vyresene multilicence) ma tak nizke zastoupeni.

    Co se tyce tabletu a telefonu tam je situace trosku jina a to sice protoze se tam korporaty zatim prilis nechytaji. Maji aplikace pro koncove zakazniky, ale interni apliakace jsou na urovni formulare ve webove strance. Az tam budou chtit dat nejaky sofistifikovanejsi program, ktery zarizeni skutecne vytizi dojedou na to, ze pro svych 1 000 zamestnancu proste nebudou schopni ten soft. spravovat, protoze jim to proste Apple se svoji licencni politikou neumozni. Pak nezbude nez sahnout po konkurenotovi a chudak clovicek, se spokoji s tim, ze ma firemni tablet s Androidem (windows, nebo cim) a dalsi zarizeni si kupovat nebude.