Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Američanka sestřelila dron brokovnicí od NULL - "Ad u nás se to ale potírá taky...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 31. 8. 2016 17:15

    NULL (neregistrovaný)

    "Ad u nás se to ale potírá taky - u nás se to tolik "potírá", že magor Konvička s vlajkou ISIS střílí na Staromáku z repliky AK47 :D"

    Ano, konvička je skkutečně magor. Ale je tu spousta jiných spolků a organizací i politických stran, které nesouhlasí. Buď budeš takto lacině paušalizovat a budeš za hňupa, nebo ne.

    "Chcete to srovnánat se záměrným falšováním volebních výsledků"

    Ano a všichni ti co tam demonstrovali měli sami lístky přepočítané, aby věděli, že to bylo špatně. Zde se po volbě prezidenta taky demonstrovalo . . .

    "Západ z iniciování "barevné revoluce", později přibyly výroky o "páté koloně""

    No ale on to západ skutečně dělá, nebo si myslíš, že když hned po převratu ( asi do týdne ) v Lybii se začalo bombardovat z Francie je normální? Nějaký francouzský letecký generál řekl, bylo to ve všech novinách, že tu leteckou operaci připravovali 6 měsíců do předu. Navíc hned ten den se na čt vychloubali, že už tam měli síť agentů, kteří hned ten den kdy to začalo evakuovali britské občany. Ne, to připravené opravdu nebývá. Není ani tajemstvím, že právě přes neziskovky a NGO se v zemích tlačí západní názory a podsírá se proti vládě, ovšem ne proto, že je zlá, ale proto, že jim nejde na ruku s velkýma kšeftama. To s demokracií a utrpením lidu je pohádka pro blbce. Ale evidentně to zabírá. Shválně si to najdi, kdo si to hned týden po převratu v Lybii potřásal rukama s novou prozatimní vládou . . . Dělají to pořád do kola. Všude stejný scénář, jenom loutky a kulisy se mění . . .

    "Evropa se o normální vztahy s Ruskem dlouho snažila. Ve velkém jsme importovali ruskou ropu a plyn, aby tamní ekonomika rostla."

    Promiň, ale ty jseš fakt mentál. Jestli si toto myslíš, tak to fakt . . . už ani ne k smíchu. A ten zbytek? Chceš mi tvrdit, že Rusové vyvolali převrat na Ukrajině a tím svrhli sobě nakloněného prezidenta? OMFG zatím co hodný stríček Biden tam létal za vůdci demonstrací jenom tak na Sachr a dobrou kávu.

    Dále, ano, Rusko vyhrožuje, ale NATO upozorňuje. NATO válčí po světě, ale Rusko je agresor. NATO má cvičení u Ruských hranic, ale Rusko provokuje . . .

    No ty jsi fakt pako. Promiň Už ti odepisovat nebudu. To je jak z pomocné školy . . . :-D :-D :-D