Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Američanka sestřelila dron brokovnicí od Lael Ophir - Ad Rusko obsadilo východ Ukrajiny - já vím,...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 31. 8. 2016 18:24

    Lael Ophir (neregistrovaný)

    Ad Rusko obsadilo východ Ukrajiny - já vím, že ti ruští vojáci jsou tam jen na dovolené. Samozřejmě ve skupině, se zbraněmi, tanky a velitelem, protože tak vypadá dovolená na ruský způsob :)

    Ad Ukrajinští generálové tvrdí že neexistují důkazy o přítomnosti ruských vojáků na východě Ukrajiny - zdroj?

    Ad falšování voleb týče, to proběhlo v USA, v Itálii v režii USA, a nedávno v Rakousku - na důkazy falšování voleb v Rusku jste dostal několik linků. Můžete něčím podložit ta tvrzení o falšování voleb v USA, v Itálii a v Rakousku? To že se přepočítají neplatné volební lístky, nebo se volby zopakují protože někdo sečetl korespondenčně zaslané hlasy s předstihem, není žádné falšování voleb. Naopak když někdo vědomě a záměrně přidá do sčítání hlasovací lístky pro konkrétní stranu (což je případ Ruska), tak je to zjevný podvod.

    Ad Putin něco takového opravdu nemá zapotřebí - zjevně a prokazatelně to zapotřebí měl. Opět chápu že potlačování prodemokratické a údajně západem placené opozice v Rusku vítáte jako věc veskrze pozitivní. Pluralitní demokracie na váš způsob asi vypadá tak, že ten u moci převálcuje všechny ostatní, opozici zastraší, vyhodí z práce, zavře do blázince, pozavírá do vězení nebo nechá zastřelit, ovládne média aby se v nich nevyskytovala zbytečná kritika, zabrání opozici v účasti na volbách, zabrání opozičním demonstracím nebo je rozežene a účastníky pozavírá atd. Tak je to správně, protože zemi vede silný a spravedlivý leader; určitě to není diktatura s fašistickými prvky. Naopak když v ČR podle vašeho vyjádření "potírají" ne-mainstreamoví aktivisté, tak je to špatně.