Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Američanka sestřelila dron brokovnicí od Lael Ophir - Ad je tu spousta jiných spolků a organizací...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 31. 8. 2016 19:18

    Lael Ophir (neregistrovaný)

    Ad je tu spousta jiných spolků a organizací i politických stran, které nesouhlasí - to snad není nic překvapivého. V ČR například 11-15% lidí volí komouše. Ti zjevně nesouhlasí se spoustou věcí. Jenže země musí mít jednu zahraniční a obrannou politiku, a pro určení směřování země jsou tu volby. Osobně chci doufat, že většina populace zůstane prozápadní a nebude příliš xenofobní. Pokud dojde na vládu, které bude zemi směřovat na Východ a bude složená z islamo-, žido-, cikáno- a pražskokavárensko-bijců (to jsou převážně ti samí jedinci, jen se s časem mění cíl), tak vím, že to tu jde do háje.

    Ad všichni ti co tam demonstrovali měli sami lístky přepočítané, aby věděli, že to bylo špatně - ti demonstranti měli podezření že došlo k falšování voleb, a chtěli jejich nestranné vyšetření. Ty analýzy, které jsem vám linkoval, dokládají falšování voleb dostatečně přesvědčivě.

    Ad když hned po převratu ( asi do týdne ) v Lybii se začalo bombardovat z Francie je normální? Nějaký francouzský letecký generál řekl, bylo to ve všech novinách, že tu leteckou operaci připravovali 6 měsíců do předu - nevím co kdo údajně tvrdil v novinách. Vím že protesty začaly v půlce ledna 2011, a rezoluce UN SC číslo 1973 přišla v půlce března. Po ní začaly vojenské operace. Jinak síť agentů mají schopné rozvědky na spoustě míst. Například Rusko má spoustu agentů u nás, a nemyslím, že se připravují na válku s ČR. BTW Arab Spring bylo pro Západ podle všech věrohodných zdrojů velkým překvapením, ne naplněním nějakého plánu.

    Ad Evropa se o normální vztahy s Ruskem dlouho snažila. Ve velkém jsme importovali ruskou ropu a plyn, aby tamní ekonomika rostla; Jestli si toto myslíš, tak to fakt . . . už ani ne k smíchu - tohle je zjevný fakt. Evropa se snažila mít dobré vztahy s Ruskem, protože pro Evropu je dobré bezproblémové Rusko. Jenže Rusko totálně selhalo a změnilo se v diktaturu jednoho muže.

    Ad Všude stejný scénář, jenom loutky a kulisy se mění - to myslíte třeba toho Igora Girkina/Strelkova, který podle vlastních slov rozpoutal válku na Ukrajině, a před tím podobně působil v Transnistrii, Bosně a Čečensku? Mimochodem údajně založil stranu, která chce sjednotit Rusko, Ukrajinu, Bělorusko a další "ruské země", a transformovat území bývalého SSSR do bezpodmínečné sféry ruského vlivu. Takových stran je ale v Rusku víc, a podobně smýšlí i Putin. Opět podobnost takových hnutí s NSDAP a PNF je čistě náhodná :)

    Ad Chceš mi tvrdit, že Rusové vyvolali převrat na Ukrajině a tím svrhli sobě nakloněného prezidenta - tvrdím že Rusko tlačilo Janukoviče aby nepodepsal asociační dohodu s EU, a vyhrožoval mimo jiné rozpadem Ukrajiny. Janukovič (který ve volbách sliboval směřování k EU) nakonec tlaku podlehl, podepsal smlouvu s Ruskem místo s EU, a celá situace eskalovala. Střílení lidí na ulicích (ať už střílel kdokoliv) to dál zhoršilo.

    Ad Promiň Už ti odepisovat nebudu - no problem

    Ad ty jsi fakt pako; To je jak z pomocné školy; budeš za hňupa - s takovou fakt raději neodepisujte