Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Američanka sestřelila dron brokovnicí od Lael Ophir - Ad "předmostí a přepad". Hint: Kuvajt a invaze...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 9. 2016 22:01

    Lael Ophir (neregistrovaný)

    Ad "předmostí a přepad". Hint: Kuvajt a invaze - jak jsem psal, US mají okolo Íránu spoustu vojenských základen (včetně Turecka a Pákistánu, FYI ty dvě země s Íránem sousedí), a pozemní operace z území Iráku není žádnou výhodou, z důvodů které jsem popsal.

    Ad "o že se útok na Irák měl vytvořit předmostí pro úrok na Írán je nepodložený nesmysl"; stejně jako tvrdit že ne - poměrně podrobně jsem vám popsal, proč si myslím, že je to nesmysl. Vy jste zatím nenapsal žádné argumenty, jenom nepodložené tvrzení. Beru to tak, že jste v argumentační nouzi.

    Ad vycházíš z analýz, ale z analýz, které o sobě samých publikují účastníci - konkrétně? Pokud jde o tu cenu ropy, tak tam to analyzují obchodníci, což typicky nejsou producenti ropy. Ale rád si přečtu, z čeho konkrétně vycházíte vy, když tvrdíte "Padlo to jenom nedávno úplně dolů (cena ropy), ale to proto, že arabové chtěli vyhnat rusy z evropského trhu". S dovolením čísla a fakta, ne dojmy.

    Ad klesla cena na burze pro evropu. 10 let to jenom posiluje a roste a najednou to na 2-3 měsíce padne na 1/2 - pouze pro Evropu? Nalinkujete nějaká data? Nebo to říkal kolega ovo-lakto-fuckto-vegetarián na kurzu kundalini jógy?

    Ad Podle číselných analýz má pracující v ČR 18-20k čistého. No a běž se poptat ven. Hint. Medián - a medián není "číselná analýza"? Průměr prostě vypovídá o něčem jiném než medián. Navíc většina lidí bohužel ani neví, co to ten medián vlastně je.