Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Američanka sestřelila dron brokovnicí od Lael Ophir - To co čtete mezi řádky jsou dohady, projekce...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 9. 2016 2:01

    Lael Ophir (neregistrovaný)

    To co čtete mezi řádky jsou dohady, projekce a fantazie, a možná se někdy i náhodou strefíte. Fakt vám nedochází, že spousta věcí je na tomhle světě úplně jinak, než se zdá ze čtení mezi řádky? To pak asi žijete ve světě kde vlády mají v garážích UFO a komunikují s mimozemšťany, Tunguský meteorit byl Teslův experiment, ve starém Egyptě měli žárovky, a kondenzační čáry za letadly jsou "ve skutečnosti" rozprašováním chemikálií pro kontrolu populace.

    Když se ptám z čeho konkrétně ten který váš názor vychází, tak mi doporučíte napsat pár slov do googlu. Nejsem zabedněnec a umím napsat pár slov do Googlu. Na rozdíl od vás ale vím, že na inetu - a nejen tam - může kdokoliv napsat cokoliv. Je to veliké smetiště nepřesných, zavádějících a lživých informací, plus samozřejmě i relevantních informace. Pokud si vyberete to co vám zrovna hodí do nějakého obrazu, pak tomu ten obraz odpovídá.

    Rád bych se zeptal ještě jednou: umíte nějak sdělit, z čeho konkrétně vycházíte u následujících názorů?
    - "klesla cena na burze pro evropu. 10 let to jenom posiluje a roste a najednou to na 2-3 měsíce padne na 1/2 - pouze pro Evropu" Podotýkám že minulý vývoj ceny ropy není názor, ale objektivní fakt. A předpokládám že když něco takového tvrdíte, tak alespoň víte, kdy k tomu propadu mělo dojít, a jste ho schopný dohledat. Dál předpokládám že pokud k takové věci došlo, tak jste četl nějaké analýzy trhu, a našel jste kvalitnější argumenty na vysvětlení té události.
    - "[útoky na Irák byly] naplánované tvůli tomu, že asi chtěli zlikvidovat Irán a jeho jaderný program v nejhorším" Psal jsem, proč je to podle mě nesmysl. Proč to podle vás smysl má?

    Pokud nevíte, tak stačí napsat, že se nechcete zdržovat takovými úzkoprsými nesmysly jako jsou fakta, a radši budete věřit tomu co se vám zrovna zalíbí.