Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Američanka sestřelila dron brokovnicí od Lael Ophir - Mimochodem mám pro vás jeden příklad, jak kolosálních...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 9. 2016 2:21

    Lael Ophir (neregistrovaný)

    Mimochodem mám pro vás jeden příklad, jak kolosálních omylů se člověk může dopustit, když se nedrží fakt. Viděl jste někdy egyptské pyramidy? To je zřejmě největší pomník lidského omylu. Postavili je, protože věřili, že pohřeb v pyramidě přinese dotyčnému posmrtný život. Moc živých mumií nám po světě neběhá, naopak v těch pyramidách bylo mumií až dost, takže to zjevně nefungovalo. Navíc s vladařem pohřbívali i potraviny, aby měl v posmrtném světě co jíst. K tomu v pyramidě zavraždili jeho manželky a služebnictvo, aby měl společnost. A samozřejmě si vymysleli skoro stovku neexistujících bohů. A všechno to měli úplně špatně, bez vazby na fakta.

    Když vidíte Velkou pyramidu v Gíze, uvědomte si, že je to 140 metrů vysoký a 6.5 milionu tun těžký pomník omylům plynoucím z "vidění v mlze", které propagujete. Když ji vidím já, tak se ptám, jak mohl někdo udělat tak velkou chybu.