Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Američanka sestřelila dron brokovnicí od NULL - Ano, může/me. Třeba jako napadení v Tonkingském zálivu...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 9. 2016 15:37

    NULL (neregistrovaný)

    Ano, může/me. Třeba jako napadení v Tonkingském zálivu - ještě před nedávnem, než došlo k odtajnění to bylo jenom "vidění v mlze" alias pro magory a blbečky a lháře. Nebo zbraně hromadného ničení v Iráku . . . A nyní zase stojíme před problémem a zase se tvrdí vládní verze a všechno zase víme, clear, jasné, kdo tvrdí opak je lhář. Dnes už se i ví víc o úloze západních médií ve vládní propagandě ale co, zase si je klidně nalinkujeme a místo přemýšlení a sledování dění vesele přepapouškujeme. Kdo ne, je lhář.

    https://www.youtube.com/watch?v=FKjKaeOZ57Q
    https://www.youtube.com/watch?v=0KzYL6e3sV0

    Tváříte se jako vzdělanci, ale na to, kolik je na internetu dokumnetů ( i televizních ) i officiálních, kolik llidí i na západě neustále potvrzuje jak nám lžou, tak jste pěkně zabednění. Tváříte se jako ti, co umí pracovat se zdroji, ale v podstatě Vám stačí si nalinkovat první oficiální verzi a jste spokojeni. Vůbec o tom nepřemýšlíte a jenom hltáte co se Vám nasype. Lhali v podstatě do teď o všem. Nyní lžou zase, ale co, tentokrát je to zase pravda . . . třeba tohle

    http://www.ae911truth.org/ - to bude určitě Putinova práce, vy volové . . .

    Co mě na tom ale nejvíce ( asi zaráží, nevím jak to napsat ), je ta tupá arogance postoje vševědoucnosti. Ani se na to nepodíváte. Jen tupě odbodujete nějaké věty přepisem vládní verze a je hotovo.
    Já se k tomu dotal tak, že mě opravdu podrobně zajímala i ta druhá strana. A zjistil jsem. že ta druhá strana, ta co si "muzete vymyslet cokoli, kde neni FTL." má pravdu, nebo se jí blíží daleko podstatněji. Jako linkovat absolutní pravdy můžete v normách jako RFC, ČSN, EN, DIN, . . . ale zde to tak nefunguje. A to Vám kompletně uniká. Toto totiž není firemní prezentace kam se naháží první zdroje co se najdou, zde je potřeba znát celý obrys, aby se vůbec dalo něco hodnotit . . .