Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Američanka sestřelila dron brokovnicí od NULL - "Ad kdo tvrdí opak je lhář - já...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 9. 2016 20:32

    NULL (neregistrovaný)

    "Ad kdo tvrdí opak je lhář - já se ptám po věrohodných zdrojích. Konspirační weby a sputnik.ru k nim rozhodně nepatří."

    Tohle mi jako spoutnik.ru nepřipadá a ode mne jsi link na sputnik.ru nikdy nedostal. V životě jsem ten web nenavštívil.
    http://www.ae911truth.org/ - to jsou agenti ruska?

    "Faktem je, že s nárazy dopravních letadel plných paliva do výškových budov máme minimum zkušeností, architekti a konstruktéři pak žádné. "

    No i tak asi víc než ty. Já jsem začínal před mnoha lety jako vyučený zámečník, mám svářečský průkaz, mám v tom oboru i oficiální praxi, mám mám strojní maturitu a dostudovanou strojní fakultu a říkám ti, že tak, jak to tvrdí oficiální zpráva o pádu budov a tavení železa je to <|>. Toť můj názor.

    "Existují záběry z místa, které by dokazovaly nějaké pokládání náloží a podobné aktivity?"

    Asi ne, ale to není takový problém, pokud bys tam byl servisákem třeba výtahů. Každopádně i hasiči tam v tom dokumnetu tvrdí, že pádu předcházely strukturované výbuchy a je to tam vidět i na videu. Jsou to Putinovi agenti? Viděl jsi to vůbec?

    "Proč by někdo odpaloval budovu, a přitom spoléhal že to do ní někdo jiný napálí letadlem? Samotné odpálení budov by bohatě stačilo, a bylo by to výrazně logisticky jednodušší."

    Protože to muselo být emotivní a takto nikdo neměl pochyb, když i arabové unesli letadla. Navíc si ten pád budov tímto přímo vynutili a dnes mají super pomník který je "zakázáno" zpochybňovat. Není to možné? Tohle odtajnili - teda museli:
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Operace_Northwoods

    " V konspiraci by musela jet obrovská spousta lidí, kteří by se podíleli na zabití tisíců lidí. Nikdo z nich by v době Wikileaks a Snowdena nevystoupil jako whistleblower?"

    Ani ne. Pár plánovačů, někoik servisáků - rozmístnitelů náloží a jeden sponzor který dá impuls teroristům a ti jednají aniž by to tušili. Můžeme se bavit třeba o 10 lidech ( mimo teroristy páchající ten čin - ale ti nejsou zasvěceni). Navíc ti původní (třech hypottických 10) už může být po smrti jako tito:
    http://www.truthandaction.org/michael-savage-seal-team-6-assassinated-executed/
    nebo se bojí, protože by je lidi sežrali a nebo jsou tak zapálení pro věc. Nikdo ale netvrdí, že se nemůžou za 10 let rozpovídat. Aspoň jeden.

    "Pokud v letadlech nebyli pasažéři: existují údajní pasažéři a jejich rodiny? Existují záběry z letiště a z radarů dokladující cestu letadla?"

    V tomto se nejspíše skutečně pletou.

    "Pokud v budovách nebyli lidé: existují údajní mrtví a jejich rodiny?"

    9/11 zemřelo hodně lidí. Kde jsi přišel na to, že v budovách nikdo nebyl? Viděl jsi ten dokument?

    + Tak to by jsi mi mohl vysvětlit, jak se nezasažená budova, budova č.7, sesune rychlostí volného pádu (bez odporu) a to ještě v rozmezí několika minut / 10tek minut se zasaženými budovami, které měly spadnout v následku požáru, který ale byl ve 80 - 100 patře a už se z toho jenom čoudilo a taky spadly zhruba ve stejnou dobu rychlostí volného pádu, když hlavní konstruktér ke všemu tvrdí, že se s nárazem letadla počítalo? A navíc styl pádu budov kopíruje x prípadů řízených demolicí. To by mě zajímalo, jak to vysvětlíš - neurážej mě tvrzením, že tam byl mohutný vnitřní požár, který nebyl sice vidět, ale vypařil nosníky najednou, že to nepadalo po přetavených částech (ofic verze)