Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Američanka sestřelila dron brokovnicí od Lael Ophir - Ad http://www.ae911truth.org/ jsou agenti ruska - pochybuji o...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 9. 2016 11:55

    Lael Ophir (neregistrovaný)

    Ad http://www.ae911truth.org/ jsou agenti ruska - pochybuji o tom :)

    Ad s nárazy dopravních letadel plných paliva do výškových budov máme minimum zkušeností; tak, jak to tvrdí oficiální zpráva o pádu budov a tavení železa je to <|> - no když máte svářečský průkaz, tak nepochybuji, že jste také naprojektoval spoustu výškových budov, a do desítek z nich narazila dopravní letadla, takže z vás mluví zkušenost, a nějaká 9/11 Comission je proti tomu k smíchu :)

    Ad záběry z místa, které by dokazovaly nějaké pokládání náloží; není takový problém, pokud bys tam byl servisákem třeba výtahů - člověče, šlo o dvě budovy o 110 patrech. Daleko menší budovy připravují celé týmy k demolici po dlouhé týdny a měsíce, a s potřebují k tomu tuny výbušnin, které ukládají do navrtaných děr v nosných strukturách. A to v těch budovách nejsou lidé, hlídači, kamery atd.

    Ad i hasiči tam v tom dokumnetu tvrdí, že pádu předcházely strukturované výbuchy a je to tam vidět i na videu - když máte svářečský průkaz, tak jistě znáte komínový efekt. Kvůli němu musí být mrakodrapy do značné míry vzduchotěsné. Ty "výbuchy" jsou nejspíš výsledek přetlaku vzniklého vertikální kompresí budovy při kolapsu.

    Ad Proč by někdo odpaloval budovu, a přitom spoléhal že to do ní někdo jiný napálí letadlem; Protože to muselo být emotivní; wow. Když se člen třípísmenkové organizace dozvěděl, že se devátého září budou terouši snažit unést letadla a napálit to do WTC, tak "logicky" ty budovy nechal odpálit, přestože to má lepší dramatický efekt, i když nemohl vědět, jestli ti terouši vůbec uspějí. Oni se totiž nemuseli dostat přes letiště, někdo je mohl sejmout v letadle, nebo mohl někdo sejmout letadlo, nemuseli se strefit... Nemluvě o tom, že demolice WTC by byla v daných podmínkách... řekněme velmi obtížná.

    Ad V konspiraci by musela jet obrovská spousta lidí; Můžeme se bavit třeba o 10 lidech - počítáte sekuriťáky kteří nechali terouše projít na letišti, velení letectva které zajistilo že ty letadla nikdo nesundal, a hlavně tu spoustu lidí, co za plného provozu - týdny a měsíce nikým nepozorováni - pokládají nálože ve WTC?

    Ad 9/11 zemřelo hodně lidí. Kde jsi přišel na to, že v budovách nikdo nebyl? - záleží na konkrétní konspirační teorii. Podle některých jedinců do těch budov ani žádná letadla nenarazila, podle dalších nebyli pasažéři, podle jiných nebyli v budovách lidi.

    Ad Viděl jsi ten dokument? - nejspíš před lety. Viděl jsem víc konspiračních teorií o 9/11.

    Ad vysvětlit, jak se nezasažená budova, budova č.7, sesune rychlostí volného pádu - budova WTC 7 byla těžce zasažená, od střechy až po zem, troskami z WTC. Na většině záběrů vidíte tu stranu budovy, která je odvrácená od WTC, takže tam to poškození není vidět. Navíc tam byla spousta hořícího paliva z generátorů.

    Když to shrnu, tak jediný "důkaz" je ten, že podle některých lidí není možné, aby ty budovy spadly tak jak spadly. Jak jsem psal, k takovému závěru není dost zkušeností s podobným událostmi. A ten zbytek jsou jen dohady stylu "takhle si představujeme, že by to mohlo být", bez jediného důkazu.