Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Američanka sestřelila dron brokovnicí od NULL - "Ad http://www.ae911truth.org/ jsou agenti ruska - pochybuji o...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 9. 2016 12:19

    NULL (neregistrovaný)

    "Ad http://www.ae911truth.org/ jsou agenti ruska - pochybuji o tom :)"

    Ale jaksi netvrdí to co ty a to zatím u tebe znamenalo že je to ze sputnik.ru

    "výškových budov, a do desítek z nich narazila dopravní letadla, takže z vás mluví zkušenost, a nějaká 9/11 Comission je proti tomu k smíchu :)"

    Ne, ale vím jak se chová železo pod plamenem a při tavení a zpracování. Na rozdíl od tebe. A evidentně i komise 9/11

    "člověče, šlo o dvě budovy o 110 patrech. Daleko menší budovy připravují celé týmy k demolici po d"

    Ano, ale proto, že není jedno jak a kam to padne. Kdybys nebyl <|> a opravdu se na některý ten dokument podíval, tak tam ti to střelmystři a majitelé demoličních firem s 10, 20 lety zkušeností vysvětlují, proč si myslí že je to demolice.. Ťápalo.

    "když máte svářečský průkaz, tak jistě znáte komínový efekt. Kvůli němu musí být mrakodrapy do značné míry vzduchotěsné."

    Do značné míry vzduchotěsné? s dírou v 2/3 ? Ses asi posral v letním kině . . .

    "Ad Proč by někdo odpaloval budovu, a přitom spoléhal"

    Přečti si laskavě co jsem k tomu napsal. Jinak bys nepsal takové hovna.

    "Ad V konspiraci by musela jet obrovská spousta lidí; Můžeme se bavit třeba o 10 lidech - počítáte sekuriťáky kteří nechali terouše projít na letišti, velení letectva které zajistilo že ty letadla nikdo nesunda"

    Nikdy žádní teroristi neprošli přes kontrolu? Ještě k tomu tehdy? Prober se. Už fakt vaříš z vody . .

    " Podle některých jedinců do těch budov ani žádná letadla nenarazila, podle dalších nebyli pasažéři"

    Aha, takže jakmile někde někdo něco řekne, tak to vše hned padá celé? No fajn -> Včera Cibulka vykřikoval něco o kyvadle na odhalování agentů -> Je čech -> Ty taky -> Jsi blázen a prodáváš kyvadla . . .

    "budova WTC 7 byla těžce zasažená, od střechy až po zem, troskami z WTC. Na "

    Jo jsem viděl. Hořely 2 patra - mimochodem "elegantně" jsi vynechal to, proč spadla ve stejném časovém úseku a stejným stylem a rychlostí volného pádu.

    =============­================

    Takže přestaň to oplácávat hovínkama a odpověz:
    "+ Tak to by jsi mi mohl vysvětlit, jak se nezasažená budova, budova č.7, sesune rychlostí volného pádu (bez odporu) a to ještě v rozmezí několika minut / 10tek minut se zasaženými budovami, které měly spadnout v následku požáru, který ale byl ve 80 - 100 patře a už se z toho jenom čoudilo a taky spadly zhruba ve stejnou dobu rychlostí volného pádu, když hlavní konstruktér ke všemu tvrdí, že se s nárazem letadla počítalo? A navíc styl pádu budov kopíruje x prípadů řízených demolicí. To by mě zajímalo, jak to vysvětlíš - neurážej mě tvrzením, že tam byl mohutný vnitřní požár, který nebyl sice vidět, ale vypařil nosníky najednou, že to nepadalo po přetavených částech (ofic verze)"