Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Američanka sestřelila dron brokovnicí od Lael Ophir - Ad vím jak se chová železo pod plamenem...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 9. 2016 14:16

    Lael Ophir (neregistrovaný)

    Ad vím jak se chová železo pod plamenem a při tavení a zpracování - což vám pomůže asi jako v případě požáru mít znalost chování plamenu při vaření na plynovém sporáku.

    Ad Do značné míry vzduchotěsné? s dírou v 2/3 ? Ses asi posral v letním kině - mrakodrapy mají spoustu více-méně vzduchotěsných sekcí s různým tlakem vzduchu. Samozřejmě výtahové šachty můžou slouřit jako velmi dobrý komín, a může to být jeden z důvodů pro výrazně vyšší teplotu hoření, než jakou byste se svým svářečským průkazem čekal.

    Ad Nikdy žádní teroristi neprošli přes kontrolu - jistě že prošli, a jiní zase neprošli. Stavět akci na tom že máte na 100% připravenou budovu, ale terouši s letadly můžou a nemusí dorazit (a narazit), je dost hloupé.

    Ad budova WTC 7; Hořely 2 patra - hořelo víc pater: 6–10, 13–14, 19–22, 29–30. Nehasilo se, protože hasicí systém nefungoval a hasiči z důvodu poklesu tlaku vody neměli čím hasit. Zhroucení budovy vyšetřovali týmy z FEMA a NIST, a jejich závěry jsou na webu. Je ovšem možné, že nikdo z těch týmů neměl svářečský průkaz ;)

    Ad Takže přestaň to oplácávat hovínkama a odpověz - závěry všech vyšetřovacích komisí jsou volně na webu. A protože sklouzáváte k vulgaritám, přestává mě tahle diskuse bavit.