Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Američanka sestřelila dron brokovnicí od Lael Ophir - Ad např. změna buněčné struktury obilí - údajná...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 9. 2016 21:08

    Lael Ophir (neregistrovaný)

    Ad např. změna buněčné struktury obilí - údajná změna, podle ufologického filmu, kde si to autor dost možná vymyslel.

    Ad že se v kruhách našlo řešení geometrického problému, které nikdo nemohl vysvětlit 2000 let - máte nějaký relevantní zdroj, kde je popsaný ten problém, objev těch kruhů atd.? Nezdrojované ufologické filmy neberu.

    Ad ten dokument běžel normal v televizi - to je možná argument pro vás. V televizi najdete i takovéhle věci:
    https://www.youtube.com/watch?v=OlbCyabVskg
    Mimochodem "dokumenty" na ČT2 dokonce získaly Zlatý Bludný balvan 2012 v kategorii družstev.
    http://www.sysifos.cz/index.php?id=vypis&sec=1363969248

    Ad Nevíš ani co je false flag - ale samozejmě že to vím. Jenže vy a "mig" s klidem označíte cokoliv co se vám nehodí do krámu jako false flag operation, a tím máte vystaráno, s tím že už není třeba nic dokazovat. Tak to nefunguje.
    Ad netušíš na co je při velkém útoku potřeba předmostí - nehrajte si na blbce. Vysvětloval jsem vám, že k pozemní invazi do Íránu je předmostí v Iráku nepoužitelné, a US mají vojenské základny v okolních zemích, nejblíže asi 150km od daleko lepšího vstupního bodu do Íránu.

    Ad vůbec netušíš, že cena ropy v Evropě není určována těžbou, ale burzou v Holandsku a ta je v západních rukou, prostě někdo vydal ratingy a cena klesala a pak šla na horu - konkrétní informace prosím? Kdy konkrétně k tomu propadu došlo, a kdo "vydal ratingy"? Zdroj? Něco tvrdíte, tak si to zvykněte dokládat. To vás snad mohli naučit i ve škole pro 16-leté, a o pár let později byste měl uvádění zdrojů zatraceně povinné.

    Ad své tupé aroganci; Debile; jsi taková arogantní <|>; Nasrat; kurva - s takovou běžte do hajzlu a schovejte se v mlze. Nemám problém s tím že jste trochu tupější, ale sprostoty si nechejte do hospody čtvrté cenové.