Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Američanka sestřelila dron brokovnicí od NULL - "údajná změna, podle ufologického filmu, kde si to...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 9. 2016 23:04

    NULL (neregistrovaný)

    "údajná změna, podle ufologického filmu, kde si to autor dost možná vymyslel."

    Ale ale ale, najednou už nejsou linky a navážáme se do autora?

    "ale samozejmě že to vím. Jenže vy a "mig" s klidem označíte cokoliv co se vám nehodí do "

    Ano, chtěl bych tě vidět, jak by jsi linkoval zdroje třeba na podvod v Toninském zálivu, dokud to po 50 letech neodtajnili. Seděl bys tady a tvrdil ty vládní blbiny. Jako nyní. Pravda, tehdy nebylo tolik zdrojů jako dnes, ale to tě dnes neomlouvá, ale naopak.

    " nehrajte si na blbce. Vysvětloval jsem vám, že k pozemní invazi do Íránu je předmostí v Iráku nepoužitelné, a US mají vojenské základny v okolních zemích"

    Základny, ale nemůžou si tam z toho udělat válečnou linii. V Iráku mohli. Pak se div, že ti řeknu, že jsi debil, když tu sypeš takové blbiny. fakt otom víš hovno, opusť toto téma. Už to ani není směšné, toto jenom tak nenalinkuješ z bíbísí a evidentě v tom plaveš.

    "Ad své tupé aroganci; Debile; jsi taková arogantní <|>; Nasrat; kurva"

    Hraješ si na někoho kdo tomu rozumí, ale naprosto ignoruješ co ti kdo napíše - buď je to výmysl, nebo to psala chorá hlava nebo je to putinova propaganda. No a 2000 inženýrů a architektů + 20000 signatářů 9/11 truth.org podle tebe neví nic, za to ty a vládní komise jste to vyřešili. Tak co chceš. Na to se dá říct jenom "Tak jdi do prdele"