Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Američanka sestřelila dron brokovnicí od Lael Ophir - Ad najednou už nejsou linky a navážáme se...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 9. 2016 1:30

    Lael Ophir (neregistrovaný)

    Ad najednou už nejsou linky a navážáme se do autora - pokud je jediným "důkazem" nezdrojované tvrzení autora, tak mě samozřejmě zajímá, jakou má ten člověk autoritu. Ufolog u mě má autoritu nulovou, a musí věci velmi důkladně dokládat. Třeba BBC a Stephen Hawking by měli lepší šanci :)

    Ad jak by jsi linkoval zdroje třeba na podvod v Toninském zálivu, dokud to po 50 letech neodtajnili - dobrá otázka. Jak byste vy prokázal, že se incident odehrál jinak než bylo popisováno, když nejsou k dispozici oficiální informace? Věřil byste vygooglenému článku na konspiračním webu, který by tvrdil, že na ně tehdy zaútočilo UFO? A co kdyby tvrdil že na ně zaútočila mořská příšera, nebo že sonar zachytil velryby a Amíci "opětovali útok"? A co kdybyste vyggoglil, že letadlovou loď napadl rogalista? Těch nesmyslů si sám můžete vymyslet kolik chcete, a sám je můžete na webu vystavit. Jinými slovy takové "důkazy" jsou úplně o ničem. Jsou to jen povídačky a dohady, nic víc.

    Ad nemůžou si tam z toho udělat válečnou linii. V Iráku mohli - ale běžte. Vždyť ty režimy v okolí Íránu jsou podle vás přece americké loutky. Jak jsem opakovaně psal, pozemní invaze z Iráku je nesmysl. Ale třeba invaze vedená z Bahrajnu nebo Kuvajtu se dá realizovat daleko snáz, protože je to do Íránu pár kilometrů, a protože nejde o sousední země, nevzniká tím linie dotyku.

    Ad to ani není směšné, toto jenom tak nenalinkuješ z bíbísí a evidentě v tom plaveš - zato vy v tom neplavete. U ropy neumíte doložit vůbec nic, proti Íránu byste zbytečně vedl pozemní invazi kvůli zastavení jaderného programu, a ještě byste jí vedl přes hory, div ne jako když šel Hannibal se slony přes Alpy. K tomu linkujete pseudodokoumentární ufologický trash jako "důkazy".

    Ad Hraješ si na někoho kdo tomu rozumí, ale naprosto ignoruješ co ti kdo napíše - neignoruji, naopak reaguji. Klidně budu i souhlasit, když napíšete něco co má smysl.

    Ad 2000 inženýrů a architektů + 20000 signatářů 9/11 truth.org podle tebe neví nic, za to ty a vládní komise jste to vyřešili - naštěstí jste tu vy se svým svářečským průkazem, abyste to všem vysvětlil :)

    Ad Na to se dá říct jenom "Tak jdi do prdele" - vulgarity do diskuse zanášíte vy, nejspíš z důvodu argumentační bouse. Jestli s tím nepřestanete, budete v té své mlze diskutovat sám se sebou. Jako projev dobré vůle se protentokrát zdržím toho, abych vaše vulgarity opětoval.