Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Američanka sestřelila dron brokovnicí od Lael Ophir - Zprávu o zhroucení WTC vypracoval National Institute of...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 9. 2016 10:52

    Lael Ophir (neregistrovaný)

    Zprávu o zhroucení WTC vypracoval National Institute of Standards and Technology, konkrétně National Construction Safety Team. Tým 6, který zkoumal následky požáru a kolaps WTC, vedli John L. Gross a Therese P. McAllister. Gross dělá výzkum v oblasti statiky, mimo jiné se zabývá odolností budov před postupným zhroucením. McAllister se specializuje na vliv ohně na budovy, včetně modelování vlivu na nosné struktury, nelineární teplotní modelování materiálů a teplotou způsobená selhání konstrukcí. Tihle vedli tým 6, plus tam byli externisté, plus se prováděla řada zkoušek (které mimo jiné ukázaly okna "explodující" v prostém požáru).

    Časopis Europhysics News ten článek, o kterém píšete (mimochodem jeden z autorů je director of strategy and development pro AE911Truth), uvedl těmito slovy: This feature is somewhat different from our usual purely scientific articles, in that it contains some speculation. However, given the timing and the importance of the issue, we consider that this feature is sufficiently technical and interesting to merit publication for our readers. Obviously, the content of this article is the responsibility of the authors.
    Kdyby článek neuveřejnili, byl by to pro konspirátory nejspíš důkaz, že je "oficiální média" ignorují.

    BTW já myslel že "tradiční" média, včetně Europhysics News, podle vás pracují na zakázku vlády a jsou součástí spiknutí. To konspirátoři pravidelně tvrdí, dokud se jim nějaký článek zrovna nehodí do krámu.