Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Američanka sestřelila dron brokovnicí od Lael Ophir - Jak jsem už psal, konspirační teoretici staví jen...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 9. 2016 15:58

    Lael Ophir (neregistrovaný)

    Jak jsem už psal, konspirační teoretici staví jen a pouze na tom, že budovy "nemohly" takhle spadnout. To je ale úplně špatné východisko, protože vzhledem k nedostatku zkušeností s podobnými událostmi nedokážou, že ty budovy fakt nemohly spadnout tak jak to popisuje NIST. Pokud chtějí konspirační teoretici uspět, měli by se soustředit na prokázání faul play jiným způsobem. Například prokázat že na místě někdo pokládal výbušniny, prokázat jejich přítomnost, najít lidi kteří je pokládali apod. Zatím je konspirační teorie o 9/11 jen konspirační teorií. A dost pochybuji, že se to změní.

    Ad i tak občas někde prolítne něco, co by "nemělo" - asi to zrovna ještírci nebo ilumináti ve většině redakcí nevychytali :)

    Tím jsou myslím argumenty vyčerpány. Z diskuse si můžete odnést linky na zprávu NIST, vědomí že v budovách můžou při požáru explodovat mimo jiné hasicí přístroje, a na stůl si můžete dát fotku pyramidy, abyste si dával pozor, čemu vlastně věříte.