Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Anglie zavede "elektrické silnice" pro dobíjení elektromobilů za jízdy od j - Takze ve skutecnosti je ta baterka po 2...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 8. 2015 23:13

    j (neregistrovaný)

    Takze ve skutecnosti je ta baterka po 2 letech na odpis. A to se vyplati, jak nakladove, tak ekologicky ... navic se stim neda nikam dojet, protoze jakmile potrebuje clovek jet kamkoli dal nez +- 50km, ma proste smulu, protoze zpatky uz nedojede. Jako bonus na to potrebuje vytapenou garaz se specielni nabijeci stanici v cene 1/2 dalsiho podobnyho nesmyslu.

    Mimochodem, auto, se spalovacim motorem, se kterym se jezdi na nakupy, najezdi rocne neco kolem rekneme 15k ... takze se tam 1x za 2 roky vymeni olej, a zivotnost toho auta je naprosto vpohode 10+ let, pricemz porizovaci cena bude kolem 200-300k.

    I kdyz bych naivne doufal, ze ta baterka vydrzi 5 let, tak ji za 10 let budu tedy menit (a finalni zbytkova cena auta bude zaporna) takze to jen na porizovacich nakladech mam nejakych 30k/rok vs 100k/rok a to se vyplati. ... asi tak stejne, jako si porizovat "usporny zarovky" za litr, co za 1/2 roku chcipnou.