Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Anonymous sestřelili Senat.cz, ČSSD.cz a Policie.cz, slibují další (aktualizováno) od SpookY - >> Chápu že mladí nevybouření muži, nejlépe ti...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 31. 5. 2016 14:19

    SpookY (neregistrovaný)

    >> Chápu že mladí nevybouření muži, nejlépe ti bez slušné práce, bez společenské prestiže a bez stálé partnerky, by rádi viděli rychlé a jednoduché "revoluční" řešení.

    Lále, jestli si mě maluješ takto, tak jsi převelice vzdálený od pravdy :-D :-D Snad kromě věku (i když je to relativní) ses sekl úplně ve všem. Bohužel jsem jedním z těch, kteří jsou označování za "střední třídu" - takže v českých poměrech ti, co dělají nejvíc tvůrčí práce, příjmy takové, že chudoba to není a na vyskakování si taky ne, navíc zaplatí většinu daní, nic od státu nedostanou a ve všem jsou systémem ojebáváni.
    Nebo jinými slovy - vysokoškolsky vzdělaný běloch s vysoce kvalifikovaným zaměstnáním, otec od rodiny, co si všechno vydřel sám... v téhle zemi systémem diskriminovaná skupina, která je zcela oprávněně nasraná až na půdu.
    A podle sluníček, fetek, pravdoláskařů, profesionální dobroserů, aktivistických parazitů z neziskovek a dalších podobných úchylů jsem xenofob, rasista, extrémista... na což jsem hrdý.

    Ale nedivím se Tvým "odhadům", když jsem kolikrát četl ty hlouposti, co zde např. píšeš o Mrcho$softu.