Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Anonymous sestřelili Senat.cz, ČSSD.cz a Policie.cz, slibují další (aktualizováno) od Lael Ophir - Ad abych vypadal, že souhlasím i s 1+1...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 31. 5. 2016 18:52

    Lael Ophir (neregistrovaný)

    Ad abych vypadal, že souhlasím i s 1+1 =3 - ne. Snažím se říct, že tvrdit že Krym nebyl součástí Ukrajiny jako tvrdit že 1+1=3. Je to stejně absurdní, ale klidně si to můžete myslet.

    Ad Já tam čtu "autonomní", ne Ukrajinský ostrov - čtete špatně. autonomní republika Krym byla součástí Ukrajiny.
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Autonomn%C3%AD_republika_Krym

    Ad obvinit že byli proruští na ostrově kde je 95% rusů je trošku směšné a to že byli ultralevicoví nebo ultrapravicoví se dá když je třeba říct o každém, a i kdyby byli, tak to nedokazuje že bylo nějak manipulováno s výsledky - referendum neplnilo mezinárodní standardy, a mimo jiné v něm hlasovali lidé kteří neměli ukrajinské občanství. Konalo se nelegálně, pod taktovkou ruských ozbrojenců, zaštítěné samozvanou ruskou organizací EODE, které pozvala na monitorování řadu extremistů.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Eurasian_Observatory_for_Democracy_and_Elections

    Ad ne že tak má vypadat, ale že takové bylo; to je ten kec - ani na tom není nic subjektivního. "Zajištění" referenda na Krymu přece přiznal i Putin, a předal za něj pár vyznamenání. To že referendum bylo nelegální je také zjevné. To že nesplňovalo mezinárodní standardy je zcela jasné.

    Ad Na kolik je demokratické pořádat referenda, dokud neprojde správný výsledek? (Irsko - Lisabonská smlouva) - je to něco co by zákon zakazoval?