Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Aplikace eRouška končí od Filip Jirsák - proto se taky stává, že někteří lidé prostě...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 11. 2021 11:38

    Filip Jirsák
    Stříbrný podporovatel

    proto se taky stává, že někteří lidé prostě zemřou. Ano, podle je to dostatečně málo. Taková ruletka.
    Jenže to porovnáváte s jinou ruletou – že se člověka nakazí a zemře. Nebo bude mít vážné následky. A když tyhle dvě ruletky porovnáte, zjistíte, že vakcína je řádově bezpečnější.

    No a ze stejného důvodu nikdo nezná dlouhodobé důsledky, protože vakcína se dostává také do orgánů kam podle původního záměru neměla.
    Zrovna v tomhle jsou mRNA vakcíny mnohem šetrnější, než dříve používané vakcíny. Dlouhodobé důsledky nejsou známé u žádného léčiva nově uváděného na trh. Nikomu to nikdy nevadí, naopak lidé chtějí, aby dostali to nejnovější. O různých potravinových doplňcích nebo třeba drogách nemluvě.

    Mimochodem, vy víte o nějakém případu léčiva, které prošlo testováním a pak se zjistilo, že má vážné vedlejší účinky, které se projeví až po delší době? Po dvou dávkách léčiva? A víte proč se to nikdy nestalo? Protože tohle se ověřuje dávno před tím, než léčivo dostane první člověk. U těch mRNA vakcín se to testuje už desítky let, to už jsem vám psal. To, že se u takové vakcíny vymění ta část reagující na konkrétní vir, nemůže způsobit negativní účinky, které by se projevily až po dlouhé době.

    A pořád jsou tady ty ne-mRNA vakcíny, pokud vám mRNA bůhvíproč vadí.

    Teoreticky ve většině případů neškodná, ve skutečnosti nikdo neví, k čemu to může u každého přispět v dalších pěti, deseti či dvaceti letech.
    Mluvte za sebe, to, že to vy nevíte, neznamená vůbec nic. Vědci to vědí.

    pravdou ovšem zůstává, že vakcíny prostě trpí problémy
    Ne, to není pravda, to je váš blud.