Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Bílý dům chce zakročit proti patentovým trollům od Jarda_P - 1) GMO je prohlaseno za bezpecne, kdyt ho...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 6. 2013 0:22

    Jarda_P

    1) GMO je prohlaseno za bezpecne, kdyt ho reditel Monsanta trikrat nasype svym slepicim a ty nechcipnou. Myslite, ze Monsanto bude riskovat dukladnou a nezavislou studii nebo dokonce nekolik?

    Mozna, mozna ne. Jak se dale muzete docist ve vasem odkazu: "The German research group Testbiotech, which opposes GMOs and which believes that regulators have been captured by the biotech industry, posted a report critical of the EFSA's reaction to the study as not applying the same standards to studies submitted by industry as it did to Seralini's study."

    Tak nejak to asi je. Kdyz za tim stoji nekdo s velkym balikem, je studie zcela v poradku, i kdyby byla totalne zfalsovana. Jako ty studie zaplacene Microsoftem, kterym se ted vsichni smejou a od jejich autoru by dnes pes kurku nevzal.

    3) Schmeiser zasel semena z rostlin, ktere se objevily na jeho pozemku. Nevidim duvodu, proc by se mel zajimat o jejich puvod.