Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Bílý dům chce zakročit proti patentovým trollům od Seti - Já doplním Jardu: 1. http://www.root.cz/zpravicky/bily-dum-chce-zakrocit-proti-patentovym-trollum/460358/ 2., 3.: no, to je...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 6. 2013 1:52

    Seti (neregistrovaný)

    Já doplním Jardu:

    1. http://www.root.cz/zpravicky/bily-dum-chce-zakrocit-proti-patentovym-trollum/460358/
    2., 3.: no, to je opravdu účinný trest, když se za zamoření téměř celé planety a minimálně desítky přímých úmrtí dá pokutička v procentech obratu a jede se vesele dál (Monstanto, PCB)
    4. GMO zamoření, už to tu bylo řečeno x-krát
    5. už bylo vyvráceno tolik studií prováděných "kapacitami", už bylo dokázáno v nejednom soudním procesu, že studie a "oficiální" či "důvěryhodná" data byla falšována, že se musím smát. To myslíte např. tu důvěryhodnou WHO, která vyhlásila pandemii na H1N1, ale musela jaksi "mírně" poupravit podmínky, aby se do nich vešla? Dával jsem to tady někde výše... Nebo důvěryhodnou FDA, která tak nějak pro Monsanto schválila rBGH, ačkoliv se již v té době vědělo, že má minimálně závažné veldejší účinky? Mimochodem pendlování lidí mezi Monsantem a FDA je jak škatule škatule hejbejte se :-D http://rense.com/general33/fd.htm Ale samozřejmě jim věřte, oni vůbec nelžou, lžou jenom aktivisté ;-)