Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Bílý dům chce zakročit proti patentovým trollům od Lael Ophir - 2., 3.: PCB nejsou zdaleka jen o společnosti...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 6. 2013 3:49

    Lael Ophir (neregistrovaný)

    2., 3.: PCB nejsou zdaleka jen o společnosti Monsanto, vyráběly se i v ČSSR (n.p. CHEMKO Strážske).
    4. Zatím jste žádné GMO "zamoření" neukázal. Akorát JardaP tu ukazoval pana Schmeisera, který si nejprve opatřil (nejspíš ukradl) semena Roundup Ready, a když dostal přes prsty, tak se stal velikým odpůrcem GMO.
    5. Svět není dokonalý. Pokud jsou před soudy prokazována zfalšovaná data, svědčí to naopak o fungujícím systému záchytu problému. Podle vašich a JaradP-ových teorií by si měly korporace všechno uplatit, a na žádné nepravosti by se nemělo přijít. U aktivistů je specifikem to že za nic neodpovídají, protože dnes může kdokoliv publikovat cokoliv. Včetně článků na zvedavec.cz s nesmysly o rakovině u krys krmených GMO, GMO odpovědných za sebevraždy indických farmářů apod.
    rBGH nejvýše způsobuje kravám zvýšenou četnost problémů na trpí i bez rBGH. Mléko takto ošetřených krav je bezpečné, to jsem nakonec linkoval. A dost mě pobavily vaše obavy z o 13% vyššího obsahu IGF-1 v mléku, s tím že IGF-1 "je přičítán zvýšený výskyt nádorových onemocnění". Fakt vám nedošlo, že o 13% víc IGF-1 dostanete i když vypijete o 13% mléka více, a že jsou ta množství v mikrogramech na litr?