Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Bílý dům chce zakročit proti patentovým trollům od Seti - Zkuste prosím psát víc k věci a méně...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 6. 2013 12:25

    Seti (neregistrovaný)

    Zkuste prosím psát víc k věci a méně v podobenstvích. Takhle to prakticky nelze dekódovat.
    Opakoval jsem to tady x-krát, aniž jste to pochopil. Když už nechápete ani jakousi analogii, tak bude chyba zřejmě na Vaší straně.

    A fungování geneticky modifikovaných organismů studujeme od roku 1972, takže jsou s tím dekády zkušeností.
    Do dnešní doby není prozoumána ani taková zásadní věc, jako imunitní systém, a vypadá to, že ještě dlouho nebude. Spoustě věcem nerozumíme a neumíme je vysvětlit.

    Narůst autismu a obecně dalších vývojových poruch je výrazný v několika posledních desetiletích. Tento nárůst výzmnamně koreluje mimo jiné s moderní vakcinací, čím dál víc vědců se tímto tématem zabývá. GMO rovněž nejsou z obliga. To, že Vy si myslíte, že nehrozí žádná nebezpečí, nebo nedokážete pochopit, že obecně biologické procesy fungují tak nějak v součinnostech, že jsou nesmírně složité, na věci nic nemění. Kdyby byla genetika tak jednoduchá a přímočará, jak se tady snažíte prezentovat, mohl by ji dělat každý jouda s IQ nad 90, viz třeba vaše: a ještě jsme tu neměli nikoho, na koho by přeskočily třeba rostlinné geny pro fotosyntézu. Ani dnes neznáme např. příčinu tak "jednoduché" věci, proč vakcína proti žloutence typu A je v řadě případů neúčinná. Dal jsem Vám tady materiály na přečtení, abyste alespoň trošku pochopil, jak málo toho víme, ale zřejmě je to pro Vás moc obtížné a potřebujete si problémy zjednodušovat. Pak jsou ale Vaše argumenty naprosto mimo a ani netušíte, jak moc.