Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Bývalý zaměstnanec TSMC obviněn z pašování 16nm a 10nm technologií do Číny od Trident - Ve Vasich firmach ktere neumi imlementovat auditing pristupu...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 9. 2018 16:46

    Trident (neregistrovaný)

    Ve Vasich firmach ktere neumi imlementovat auditing pristupu k temto informacim a kontrolni procesy? A jeste se k tomu drze tuto neschopnost priznava:-D Totiz od jiste velikosti firmy nemuzes fungovat na duvere.

    Dalsi otazkou je jestli je platite dobre resp. jim poskytujete adekvatni vyhody pokud to plat neni. On jinak se chova dobre placeny zamestnanec pokud s nim firma nezachazi jako otrockym odpadem a jinak se chova vysosany clovek mizerne ohodnoceny.

    Zamestnanec je loajalni az do vyse platu a vyhod. Nikam jinam. Pokud nemate rodinnou firmu nebo zivnost tak jde jen o penize. Za loajalitu si nekoupis ani zapich do CVcka a ani dobrou referenci.

    BTW:Pamatuji ze v sunacle jsme meli tak drsne smlouvy, ze spitnout by znamenalo zdrhnout na bahamy a nebo se prihlasit do cizinecke legie. A rozhodne to narozdil od ceskych vycuranku byla velmi dobra firma. Pravda. Kdyz clovek nemakal tak ho vyrazili . Ale vetsina lidi okolo mne delala protoze je to bavilo... A pak prisel larry...:-)