Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Čína kvůli turistům malinko otevře velký firewall od A. S. Pergill - Váženosti, kdybychom měli v předminulém volebním období institut...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 6. 2018 10:08

    A. S. Pergill (neregistrovaný)

    Váženosti, kdybychom měli v předminulém volebním období institut obecného referenda, myslíte, že by si strany klerofašistů lajzly procpat (hlasem jednoho kriminálníka, přivezeného k tomuto účelu z poza katru) církevní "restituce", s nimiž nesouhlasily a nesouhlasí přibližně 3/4 občanů? A, pochopitelně, nejde o nějaké "vracení ukradeného", jak tento klerofašistický odpad hlásal a hlásá, ale o to, že církve (a zejména římskokatolická, která to zbuntovala a vydělává na tom nejvíc) jsou zločinecké organizace a prakticky všechen jejich majetek vznikl kriminálním nebo amorálním jednáním, od podvodů až po loupežné vraždy. A vracení toho majetku je morálně na stejné úrovni, jako kdybychom potomkům nacistů vraceli zlato (a další drahé kovy), které jejich otcové a dědové "těžili" z čerstvě zplynovaných Židů.

    A současný propad těchto stran i ČSSD, která jim nakonec začala v následujícím volebním období (za premiérování Sobotky) v tomto přicmrndávat, je do značné míry důsledkem tohoto komplotu proti voličům, který by nenastal, kdybychom to referendum měli.
    A, MMCH dokážu si představit i referendum o Šumavě, které by dalo státu do ruky klacek na ekologické aktivisty. Případně i o dalších bezcenných nesmyslech, které ekofašisdté buď sami, nebo na příkaz nepřátelských zahraničních centrál (lepší a srozumitelnější termín než tato trochu otřepaná fráze mě prostě nenapadá) u nás prosazují. A dokážu si představit i referendum o držení zbraní, o trestu smrti apod. A patrně by všechna dopadla opačně než to, co současné bezcenné pseudoelity prosazují.