Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Číňan uvězněn za prodej software na obcházení Velkého čínského firewallu od Jarda_P - Opravdu nevíte o čem píšete. No v Polsku dodnes...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 9. 2017 9:04

    Jarda_P

    Opravdu nevíte o čem píšete.

    No v Polsku dodnes soudí komunističtí soudci, kteří soudili za vlády junty Jaruzelského a běžně odsuzovali mladé dělníky za kolportaci letáků na dva roky vězení. Polské soudnictví je stále komunistická žumpa s vazbami na ruské tajné služby.

    Tak ja Polakum nebranim, aby provedli v justici lustraci a vyhazely komunisticke prokurvatory a podobnou verbez. To meli udelat uz davno. Ale to, co delaji, opravdu neni lustrace. To jsou zasahy proti nezavislosti justice, politizace justice a jeji pretvareni v udernou silu vladnouci junty. Navic tam pomalu jiz zakomponovali Bibli do ustavy. Podle vas jsou ti, kteri proti tomu protestuji, demokraticti reakcionari. Nicmene ja jim drzim palce. Takovych by melo byt vic.

    BTW, vsiml jste si, jak strany, ktere maji pravo v nazvu, jako prvni zautoci proti justici?

    Vy byste svou přítelkyni na potrat poslal? Proč? Z čirého sobectví?

    Je zcela irelevantni, co bych udelal ja. Relevantni je to, ze kazdy ma mit pravo udelat sve svobodne rozhodnuti z vlastnich duvodu. Nema jim do toho co zvanit parta uchylnych nabozenskych kretenu uzce napojenych na katolickou cirkev. A k vetsine potratu v rozvinutych zemich nedochazi z duvodu cireho sobectvi.

    Pred par lety, z duvodu absolutniho zakazu potratu, nechali v Irsku umrit Indku s tehotenstvim, o kterem se predem vedelo, ze ji temer s jistotou zabije. V Polsku zase nechali temer oslepnout zenskou, u ktere se vedelo, ze muze kompletne oslepnout. Mela stesti, oslepla jenom temer uplne. Ale nastesti krestanskym predsudkum bylo ucineno zadost, gloria in exelcis deo.

    A nejslepsi na tom je, ze do rodinneho zivota, sexu a tehotenstvi lidem neustale chteji kafrat ti, kteri o tom sami vubec nic nevedi, protoze jejich jedina eventualni osobni zkusenost je to, ze v sakristii osahavaji a pichaji male chlapecky, coz si sami snadno pokrytecky ospravedlni pomoci vhodne selekce cirkevnich dogmat.