Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Elektromobily Tesla dostaly update – autopilota od Jarda_P - Naproti tomu jsem potkal ignoranta, který mi na...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 10. 2015 1:28

    Jarda_P

    Naproti tomu jsem potkal ignoranta, který mi na prázdné dálnici najel nebezpečně z pravého do levého pruhu, aby teď hned někoho další 2 km předjížděl.

    V mnozine ridicu, kteri nikdy nemeli dostat papiry (leda tak na hlavu), existuje rozsahla podmnozina tech, kteri nechapou, ze kdyz vyjedou do jineho pruhu zpoza kamionu, meli by slapnoiut na plyn, protoze a) se rozhodli predjizdet, b) uz je netahne pruvan z kamionu a tak do toho budou muset vrazit nejaky vlastni benzin. Obvykle se tak u nich zmena pruhu projevi tim, ze jeste zpomali, cehoz si vsimnou nekdy uz za par minut a nasledne tedy zrychli a zacnou ten kamion dojizdet a posleze i predjizdet rychlosti az o 1,5 km/h vyssi, nez jede on. Cely bleskurychly manevr predjeti kamionu jim trva ne vice, nez deset minut a pak jeste tak kilometr na zarazeni zpet do praveho pruhu, z cehoz jen cca 500 m je potreba na samotny komplikovany manevr prejeti z pruhu do pruhu. Moznost podrazeni v zajmu vyssi akcelerace pak radi do rise sci-fi.