Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Evropský parlament bude znovu hlasovat o povinném skenování soukromých zpráv od Izak - EU a stat mi neustale rika, ze kdyz...

  • 17. 6. 2024 12:50

    Izak

    EU a stat mi neustale rika, ze kdyz nedelam nic spatneho, tak mi to prece nemuze vadit, no ale kdyz nedelam nic spatneho, tak me preci nemusi vubec smirovat a usetri moje penize z mich dani ;-))

    Priom kdyz jsme nasadili cloveka do Prazske mesity na cernme moste, tak tam objevil terorizmus, verbovani a kupu extremniho materialu - policii to nezajimalo - oni je jako neodposlouchavaji ? a pokud ano, proc je jeste vsechny nezavreli ?
    A legalni je u nas islam proc ? - kdyz je de jure ilaglani a v rozporu s ustavou CR a zakonem o cirkvich - aby je mohli sledovat ?

    BTW stat ma moznost sledovat zavadove osoby, bezne jim nahraje SW do telefonu a tam smiruje vse, nemeli by mit moznost smirovat vse plosne, vim ze to chteji, ale nic jim do toho neni - od toho maji FB a X , kde jim lidi pisou a nadavaji a z tama si muzou udelat predstavu, jak moc je na ne obyvatelstvo nas*

    Stat a EU si porad mysli, ze oni jsou vlastnici a ze vlastni lidi, malem na urovni otroku a juzopu jim protti jejich vuli neco prikazovat - kurna ne, onu jsou placeni, aby to spravovali v nas prospech a blahobyt - delaji to ? - nedelaji, jak je tedy mozne, ze nejsou vyhozeni na ulici a nahrazeni nekym, kdo to delat bude.