Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Evropský parlament schválil povinnost GPS v autech od října 2015 od Vindis - "...tak neškodní se nemusí bát..." Ta variace tomu tak...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 2. 2014 11:25

    Vindis

    "...tak neškodní se nemusí bát..."
    Ta variace tomu tak je, ale já to tak neříkám. Je to myšleno tak, že kdo nevybočuje z normálu, tak je pro systém nezajímavý. Tedy upravil bych to spíše na "kdo nic nedělá, tak je nezajímavý". Tudíž není důvod ho nějak nadále sledovat. Zdroje přece nejsou neomezené. Tak proč plýtvat zdrojem nad něčím, co je nepodstatné? Samozřejmě pro daný okamžik je i ten nepodstatný v hledáčku, ale s odstupem času se vytratí. Kdežto, kdo vyčnívá, tak je v hledáčku pořád.
    Řeknu to asi takto. Máte jako sousedku sexy ženskou. Svou krásou Vás přitahuje a začnete ji na každém rohu špehovat. Uděláte to samé i u ženské, která Vás odpuzuje? Že ji budete rovněž stejným způsobem šmírovat? Asi ne. Tak proč by to mělo být jinak i u normálních lidí co nijak nevybočují?
    Samozřejmě, jakmile se dostanete do systému, ať už omylem, tak nastává peklo. Jenže to nastává už tak i tak. Jen díky technice to bude pro ně snazší.

    Filmy nebo knihy bych bral vždy s rezervou. Tyto mají ve zvyku přidávat říz - fantazírovat. Mnohdy jsou to jen příklady co kdyby a mohou být přitažené za hlavu. Jenže to nutně neznamená, že se tak mohou stát.