Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Evropský parlament schválil povinnost GPS v autech od října 2015 od Seti - To je právě hluboký omyl. KAŽDÝ je pro...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 2. 2014 12:24

    Seti (neregistrovaný)

    To je právě hluboký omyl. KAŽDÝ je pro sledování zajímavý. Stejně tak, jako je pro policajta každý člověk potenciálním zločincem, tak je pro mocné každý člověk potenciálním narušitelem jejich moci. Srovnání s hezkou ženskou kulhá na obě nohy. Znáte takové to "tohle nevyhodím, co kdyby se to ještě hodilo"? Víte, síla moci spočívá v informacích. Čím víc jich kdo má, tím je mocnější. Mít o každém co nejvíce informací je PRVNÍM a HLAVNÍM cílem těch nahoře.

    Zdroje sice nejsou neomezené, ale technický pokrok je obrovský. Nikdo z nás neví, jaké prostředky mají vlády a různé třípísmenkové organizace k dispozici. Navíc, pokud je zájem, zdroje se vždy najdou, a zájem je, je to vidět všude.

    Navíc kdo z nás o sobě může s určitostí říct, že je "nezajímavý"? Jak víte, že zrovna Vy? Můžete mít, co já vím, skryté psychopatické sklony, o kterých sám netušíte, ale které dokáže psychologie odhalit. Psychologické posudky jsou dnes neuvěřitelně přesné.

    Já filmy i knihy beru s rezervou, ale mnohé z nich se blíží realitě víc, než by člověku bylo milé.