Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Francie chystá rekordní postih či pokutu pro Google od Jarda_P - Ano, vynikajici napad. Zavedeme pracovni dobu 70 hodin,...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 10. 2013 10:42

    Jarda_P

    Ano, vynikajici napad. Zavedeme pracovni dobu 70 hodin, ovsem za stejny plat. Zrusime socialni stat. Kdo nepracuje, at neji, jak rikali komunisti. Prizivnici, kteri nedokazi najit praci na pracovnim trhu, protoze nikdo zadnou nenabizi, proste chcipnou. To se tyka i duchodcu, kteri cely zivot pracovali a ted by naivne chteli mit vic, nez staci na suchy chleba a slanou vodu. A kdyz uz, posunme duchodovy vek na 85 let. To je dobre cislo, toho se jich vetsina ani nedozije. A hlavne, snizme dane! A to jako k cemu? Aby chorobne bohati lide byli jeste bohatejsi a mohli si koupit jeste dalsi ostrov na prazdniny a podplatit jeste vice politiku, nez nyni? Protoze, jak se ukazuje, penize, ktere tito lide usetri na danich, se nikde uzitecne neobjevi. Bushovo tvrzeni, ze snizeni dani a snizeni nakladu na pracovni silu povede k tvorbe pracovnich mist, protoze usetrene penize budou investovany, se ukazuje jako mylne. Ty penize se vali nekde v bance a pokud je nekdo i investuje, tak leda tak v Cine, aby nasledne zavrel domaci produkci, protoze v Cine to vyjde levneji. V soucasne dobe by majitel penez investoval do tvorby pracovnich mist jen v zachvatu pominuti smyslu. Pokud je pri smyslech, je mu zcela jasne, ze by tim akorat ziskal vyrobu neceho, o co nikdo nestoji, protoze trh je jiz vydatne presycen.

    Takze opakujme pravicacke mantry, az jim uveri i sami pravicaci, protoze opakovani je matkou moudrosti. A je to jednodussi, nez si priznat, ze soucasny system narazil na hranici svych moznosti a je nereformovatelny. A protoze se o vytvoreni jineho systemu nikdo nepokousi, je patrne jedinym vychodiskem tradicni valka, ktera vyhladi co nejvetsi cast populace a znici co nejvice z toho, co zapadni civilizace za posledni 2000 let vytvorila. Jen tak bude umoznen ten rust, kterym se vsichni zaklinaji a to minimalne do doby, nez nam znovu preroste pres hlavu.

    Hlavne se niceho nebojte. Svetle zitrky jiz pozitri. Lael Ophir ma recept.