Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Francouzská vláda musí používat jen francouzské chatovací aplikace od Buldr - Spíš se na to dívejte tak, že Milouš...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 12. 2023 23:00

    Buldr
    Zlatý podporovatel

    Spíš se na to dívejte tak, že Milouš Žumpa se svými kumpány Prověřeným, Přežraným a Tlučhubou ještě nejsou plně odstavení a pořád mají svoje lidi. Tedy to byste rovnou mohl poslat klíče do Kremlu a Pekingu.

    Někdy si říkám, že BIS musela řešit podobnou situaci, jako MI6 v dobách Eduarda VIII., který nesměl dostávat tajné informace, protože se prakticky okamžitě předávali na německou ambasádu. Nezlepšilo se to ani po abdikaci, protože i po roce 1936, respektive 1937 chodili tajné informace do německých rukou. V rámci své návštěvy Německa (Říše) přivezl tajné dokumenty, což bylo zdokumentováno a nalezeno k německých archivech. Oficiálně byl sice odinstalován v listopadu 1936, ale pořád prostřednictvím svých lidí z řad administrativy získával tajné informace. Vždyť i po vypuknutí války tj. 1939 vyzradil přísně tajné informace o obranných plánech Belgie, která byla okamžitě dobyta. Opět, vše je zaznamenané v německých archivech a netajil se tím ani německý velvyslanec Julius von Zech-Burkersroda.

    Určitě bychom měli, ale otázkou je, zda to má prakticky cenu, protože ruskou informační síť tu máme hluboce zakořeněnou a veškeré náklady a úsilí vyvinout a zavést chráněný systém nižší úrovně, tedy i pro ty naše darmožrouty = politiky, vlastně nemá asi prakticky cenu, protože vývoj i zavedení do praxe vyžaduje čas a finance, které prakticky vyhodíte oknem, až zase posranec půjde slavit s ruskými přáteli (na ambasádu v těchto časech nechodí).