Hlavní navigace

Názor ke zprávičce GNUstep spustil na Kickstarteri kampaň na implementáciu Cocoa API, kompatibilnú s macOS 10.12 od Přezdívka: * - Boze tak pouziji cokoliv jineho. Ptate se jak...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 11. 2018 8:21

    Přezdívka: * (neregistrovaný)

    Boze tak pouziji cokoliv jineho. Ptate se jak blbci(omlouvam se redakci). Jak kdyby jste nevedeli, ze existuje OwnCloud, DropBox, GDrive, Office 365(pravda tam to s klientem vazne), dokonce Gnome ma vestaveny Deja Dup. A jako neposledni v rade OSS projekt SeaFile, kterej si celej ten Vas TimeMachine strci do zadku a vytahne uchem (potvrzeno ne jednim Applarem a ze jich znam!).

    Vytahnete si ty hlavy ze zadku a rozhlednete se. Ptate se jak male deti a jen tu zkousite oponenta ve znalosti/existenci nejakeho SW. Uz to tu rekl nekolikrat ... Ano, existuje!. To ze zrovna vy to z nejakeho(vsichni vime z jakeho ... proste se Vam to v aktualni debate nehodi) neuznavate jako konkurenci, nekdo neopak veme jako jeste lepsi SW nez ten ktereho se Vy zastavate.

    Uz aspon 5-7 let neplati pravidlo ze ma Apple technologicky naskok a ze se tam plati za odladeny system napsany na miru danemu HW. Ja osobne jeste v roce 2014 o Apple produktech uvazoval, ted uz pro me nema zadnou pridanou hodnotu. Nicmene radeji bych presel na macOS nez Windows.

    Upozornuji Vas sasci, ze drtiva vetsina mych kamaradu, pouziva cely ekosystem Applu, vetsina ma iPhone X nebo 7S, Apple TV, Apple Watch, Mac Mini, MacBook Pro, AirPods a co ja vim co by se u nich naslo a zadnej se nechova tak retardovane jako vy tady. Vetsina ma s linuxem nejake zkusenosti(Prek­vapive vsechni utikali od Windows). Dokonce nekteri pouzivaji vse od Apple krom PC kde maji linux, protoze na PC proste nemaji penize. Nicmene vsichni se shodnou ze jedine co ma Apple u macOS navic oproti linuxu je ekosystem mezi vsemi zarizenimi a pohodlnost(vcetne propojeni onech zarizeni). U linuxu udelat vse a mate alternativu na vse, ale stoji to proste vic casu/prace to do te podoby dostat.