Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Google dostal od EU rekordní pokutu 2,42 miliard eur, manipuloval výsledky vyhledávání od Petr - A zase další vaše manipulace: "Sumarizace: vy tvrdíte, že...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 6. 2017 19:34

    Petr (neregistrovaný)

    A zase další vaše manipulace:
    "Sumarizace: vy tvrdíte, že když má firma dominantní postavení, tak bychom měli zbavit majitele části vlastnických práv"
    Já jsem nikdy toto netvrdil. Potřetí a naposledy: pokud firma ovládne většinu trhu a hrozí, že by mohla trh ovládnout prakticky absolutně, tak je jedině správně, že této firmě neumožním z této svojí pozice zvýhodňovat svoje další produkty. Jestliže má Google většinu na trhu vyhledávačů, tak je správně, když ten vyhledávač nebude zvýhodňovat další produkty Google, stejně jako bylo na místě zasáhnout, když svého času Microsoft se svým více než 90% podílem na trhu desktopových OS nabízel kromě samotného OS ještě i prohlížeč, čímž spojil dominantní pozici v jednom sektoru (OS) s podporou vlastního produktu v jiném sektoru (browser). Jestli ta tržní regulace samotná byla správná či ne je opět otázkou individuálního názoru - tady není žádná jednoznačně správná odpověď.

    Tím že reagujete na něco co jsem nikdy nenapsal tady jednoznačně manipulujete vy.