Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Google nabízí silnější zabezpečení účtu pro zvláště ohrožené uživatele od Niemand - Tak to jste špatně pochopil. Nejde o to,...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 10. 2017 14:43

    Niemand (neregistrovaný)

    Tak to jste špatně pochopil. Nejde o to, že "se tam nemůžu den přihlásit", jde o to, že "se nemohu přihlásit ze zvůle googlu", přestože jsem opakovaně alespoň tři roky při každé výzvě dal najevo, že nechci zvýšit bezpečnost účtu a stačí mi to tak jak to je, pouze ověření heslem.
    Že zadám správné heslo a google řekne, "ano, bylo to správné heslo a dokonce hned prvním pokusem a vím, že jsi nikdy nechtěl vyšší ověřování než pouze heslem, vím že jsi to vždycky tvrdil, když jsme se tě ptali, ale víš co? Seru na tebe a naval mi telefonní číslo nebo tě prostě nepustím dál."

    Je naprosto logické, že se člověk nemůže přihlásit, kdyby mu někdo "ukradl účet" nebo zapomněl heslo. Ale odmítnout přihlášení, i když člověk zná heslo a chce jen základní ověření heslem, to je prostě jen další příklad dobroserské zvůle "my víme lépe než ty, co je pro tebe dobré a tvoji vůli budeme ignorovat". Je to typický příklad, "ty jsi nesvéprávný imbecil a my budeme o tvých věcech rozhodovat za tebe, protože my všechno víme daleko lépe".

    * Invektivy uvedené v příspěvku mají pouze ilustrační charakter a nejsou namířeny proti žádnému čtenáři rootu.

    Ovšem daleko pravděpodobnější je, že prostě opravdu ze mě chtějí to telefonní číslo dostat za každou cenu a zvýšená bezpečnost je jen zástěrka pro větší špiclování.